Samsung A500F Galaxy A5

Najveći izbor kompatibilne dodatne opreme i kvalitetnih delova za Samsung A500F Galaxy A5 možete pronaći upravo u našoj prodavnici. Nudimo Vam proizvode po pristupačnim cenama. Imamo auto i kućne punjače i USB data kablove za prenos podataka, Flet kablove, odgovarajuće LCD displeje i Touch screen-ove, kvalitetne zaštitne folije za ekran: Providne, Diamond folije, Shock absorption folije i Anti-glare folije. Imamo futrole za najbolju zaštitu Vašeg uređaja, futrole su moderne i elegantne, izrađene od raznih materijala. Pored toga, imamo kompatibilne i kvalitetne maske, Handsfree slušalice i držače za mobilni telefon.

Ukoliko želite stručnu i profesionalnu popravku Vašeg Samsung A500F Galaxy A5 uređaja, izaberite usluge našeg servisa za mobilne telefone.

Samsung A500F Galaxy A5 je uređaj vrhunskog kvaliteta. Detaljno dizajniran telefon sa jakim funkcijama. Touch screen ima 5 inča, pregledan je i dovoljno velik da možete da uživate u svim multimedijalnim sadržajima. Ima Android operativni sistem, 16 GB interne memorije, i naravno slot za memorijsku karticu kojom telefon može podržati i do 64 GB memorije. Ima kameru od 13 MP, kojom se može snimiti video zapis od 1080p, i drugu kameru od 5 MP. Poseduje wi-fi povezivanje, Bluetooth, FM radio, ima Li-lon 2300 mAh bateriju.