Huawei Ascend Y300

U prilici smo da Vam ponudimo po najpovoljnijim cenama mogućnost da opremite Vaš mobilni telefon najkvalitetnijom dodatnom opremom i rezervnim delovima koji se mogu pronaći na našem tržištu. Ako želite da zamenite postojeću bateriju Vašeg mobilnog telefona, u našoj ponudi ćete naći kvalitetne kompatibilne baterije koje su izrađene od ćelija visoke A klase. U ponudi imamo kožne futrole, plastične, plišane i silikonske futrole u boji. Nudimo Vam kompatibilne zaštitne folije za ekran, odgovarajuće Touch screen ekrane i LCD displeje.

U našoj prodavnici se nalazi servis mobilnih telefona gde na profesionalan način obavljamo sve popravke mobilnih telefona

Huawei Ascend Y300 je vrlo moderan mobilni telefon koji poseduje odlične funkcije. Ima Touch screen od 4 inča, 2G i 3G mrežu, 4 GB interne memorije a može dostići memoriju od 32 GB. Ovaj mobilni telefon ima Wi-Fi konekciju, Bluetooth, USB port i ima kameru od 5 MP koja ima autofokus i LED blic. Može da zabeleži video zapis od 480p. Poseduje Android operativni sistem i Li-lon 1730 mAh bateriju.