Opremite Vaš iPhone 3G najkvalitetnijom dodatnom opremom i rezervnim delovima koji se mogu pronaći na našem tržištu. U našoj prodavnici po najpovoljnijim cenama možete izabrati sve što Vam je potrebno. Ukoliko želite da Vam iPhone u svakom trenutku bude spreman za upotrebu, iz naše ponude izaberite auto i kućne punjače. Ako želite da zamenite postojeću bateriju Vašeg mobilnog telefona, u našoj ponudi ćete naći kvalitetne kompatibilne baterije koje su izrađene od ćelija visoke A klase. U ponudi imamo Handsfree slušalice, kvalitetne Flet kablove i USB data kablove za prenos podataka. Izaberite kožne futrole, plastične, plišane i silikonske futrole u boji. Nudimo Vam kompatibilne maske za Vaš mobilni telefon, zaštitne folije za ekran, odgovarajuće Touch screen ekrane i LCD displeje.

U našoj prodavnici se nalazi servis mobilnih telefona gde na profesionalan način obavljamo sve popravke mobilnih telefona.

iPhone 3G je smartfon dizajniran od strane Apple Inc. kompanije. To je druga generacija iPhone-a. Poseduje 2G i 3G mrežu, Touch screen od 3.5 inča, 16 GB interne memorije, Wi-Fi konekciju, Bluetooth, USB port i ima kameru od 2 MP. Poseduje iPhone operativni sistem i Li-lon bateriju.