HTC Desire 820

Pronađite odgovarajuću dodatnu opremu i kvalitetne rezervne delove za Vaš HTC Desire 820  mobilni telefon u našoj online prodavnici gde po izuzetno povoljnim cenama možete opremiti telefon u potpunosti. Iz naše ponude izaberite auto i kućne punjače, zamenite neispravnu bateriju Vašeg mobilnog telefona, tako što ćete u našoj ponudi naći kvalitetne kompatibilne baterije koje su izrađene od ćelija visoke A klase. U ponudi imamo Handsfree slušalice, Flet kablove i USB data kablove za prenos podataka. Izaberite elegantnu zaštitnu futrolu za ovaj prefinjen uređaj, imamo u ponudi kožne futrole, plastične, plišane i silikonske futrole u boji. Nudimo Vam i kompatibilne maske za Vaš HTC Desire 820  mobilni telefon, zaštitne folije za ekran, odgovarajuće Touch screen ekrane i LCD displeje.

Uvek Vam je na raspolaganju servis mobilnih telefona koji je u sklopu naše prodavnice, gde stručno vršimo popravke Vašeg uređaja i zamenu rezervnih delova.

HTC Desire 820 je mobilni telefon koji poseduje inovativne i jake funkcije kao i eleganciju koja se prepoznaje u svakom detalju. Poseduje Nano SIM karticu, veliki, besprekoran i pregledan Touch screen od 5.5 inča, ima 16 GB interne memorije i slot za mikro SD karticu kojom možete postići memoriju telefona i do 128 GB. Ima Wi-Fi konekciju, Bluetooth i USB port. Kamera ima 13 MP, može da zabeleži video zapis od 1080p. Druga kamera ima 8 MP. Poseduje Android operativni sistem, ima Quad core procesor i Li-lon 2600 mAh bateriju.