HTC Desire 510

Naša prodavnica ima bogat asortiman najkvalitetnije dodatne opreme i rezervnih delova koji su kompatibilni za Vaš HTC Desire 510 mobilni telefon. U našoj prodavnici možete po izuzetno povoljnim cenama da nabavite sve proizvode koje želite. U ponudi imamo odgovarajuće Touch screen ekrane koji su idealni da zamene oštećeni Touch screen Vašeg HTC Desire 510 mobilnog telefona. Takođe, nudimo Vam zaštitne folije za ekran od kojih imamo Providne, Anti glare folije, Diamond folije i Shock absorption folije. Imamo kvalitetne auto i kućne punjače, baterije izrađene od ćelija visoke A klase, USB data kablove za prenos podataka i najelegantnije futrole izrađene od strane poznatih svetskih proizvođača Teracell i Capdase. 

Ukoliko želite profesionalnu popravku Vašeg uređaja, na pravom ste mestu, nudimo Vam usluge našeg servisa za mobilne telefone.

HTC Desire 510 je elegantno dizajniran mobilni telefon sa prefinjenim ekranom osetljivim na dodir veličine 4.7 inča. Ima Android operativni sistem, poseduje internu memoriju od 8 GB i slot za memorijsku karticu kojom se memorija može pojačati i do 128 GB. Ima prednju kameru od 5 MP i zadnju VGA kameru. Uz to, ima wi-fi konekciju, radio, microUSB ulaz i Li-po 2100 mAh bateriju.