Po najpovoljnijim cenama kod nas u prodavnici možete izabrati najkvalitetnije proizvode za Vaš mobilni telefon. Imamo kompatibilnu dodatnu opremu i rezervne delove. Kako biste bili u mogućnosti bateriju svog mobilnog telefona da dopunite u svakom trenutku, iz ponude izaberite kompatibilne auto i kućne punjače za Vaš Nokia 114 mobilni telefon. Ukoliko je potrebno zameniti postojeću bateriju Vašeg mobilnog telefona, u našoj ponudi ćete naći kvalitetne kompatibilne baterije koje su izrađene od ćelija visoke A klase i koje na tržište stižu direktno sa proizvodne linije pa su samim tim dužeg veka od ostalih baterija.

Na raspolaganju Vam je naš servis mobilnih telefona koji se nalazi u sklopu naše prodavnice gde vršimo profesionalnu popravku mobilnih telefona.

Nokia 114 je jednostavan Nokia model koji ima standardni dizajn, numeričku tastaturu i TFT ekran. Poseduje 2G mrežu, WAP pretraživač, slot za memorijsku karticu i mogućnost proširenja memorije do 32 GB, pored toga što ima 16 GB interne memorije. Poseduje Bluetooth, USB port, ima VGA kameru, FM radio i Li-lon 1020 mAh bateriju.