Ukoliko želite da opremite Vaš iPhone 3GS naša prodavnica ima najveći asortiman kompatibilnih proizvoda gde možete izabrati najkvalitetniju dodatnu opremu i rezervne delove po izuzetno povoljnim cenama. Nudimo Vam auto i kućne punjače, baterije izrađene od ćelija visoke A klase, Flet kablove, USB data kablove za prenos podataka i futrole izrađene od strane poznatih svetskih proizvođača Teracell i Capdase. U ponudi imamo LCD displeje, odgovarajuće Touch screen ekrane koji su idealni da zamene oštećeni Touch screen Vašeg mobilnog telefona. Takođe, nudimo Vam zaštitne folije za ekran od kojih u ponudi imamo Providne, Anti glare folije, Diamond folije i Shock absorption folije.

U našoj prodavnici se nalazi servis mobilnih telefona gde na profesionalan način obavljamo sve popravke mobilnih telefona.

iPhone 3GS je treća generacija smartfona koji je dizajniran od strane kompanije Apple Inc. Ima 2G i 3G mrežu, Touchscreen od 3.5 inča, memoriju do 32 GB, Wi-Fi konekciju, Bluetooth, USB port i kameru od 3.15 MP i Li-lon bateriju.