0 Vaša Korpa je prazna

ZTE Blade V

Potpuno opremite Vaš ZTE Blade V mobilni telefon dodatnom opremom i rezervnim delovima vrhunskog kvaliteta. U našoj prodavnici po vrlo povoljnoj ceni možete izabrati sve što Vam je potrebno uz garanciju kvaliteta. Izaberite auto i kućne punjače, i odgovarajuću bateriju koja je adekvatna zamena originalnoj. Nudimo kompatibilne baterije koje su izrađene od ćelija visoke A klase. U ponudi imamo Handsfree slušalice, kvalitetne Flet kablove i USB data kablove za prenos podataka i futrole poznatih svetskih proizvođača od kojih u ponudi imamo kožne futrole, plastične, plišane i silikonske futrole u boji. Nudimo Vam kompatibilne maske za Vaš mobilni telefon, zaštitne folije za ekran, odgovarajuće Touch screen ekrane i LCD displeje.

U našoj prodavnici, pored opreme i delova, nudimo stručnu i profesionalnu popravku mobilnih telefona u okviru našeg servisa za mobilne telefone.

ZTE Blade V je mobilni telefon modernog dizajna i inovativnih funkcija, ima Touch screen veličine 4 inča, 2G i 3G mrežu, 4 GB interne memorije i slot za memorijsku karticu kojom se može postići memorija od 32 GB. Ovaj mobilni telefon poseduje Wi-Fi konekciju, kameru od 5 MP, Android operativni sistem i Li.lon 1800 mAh bateriju.