Sony Ericsson Hazel J20i

Opremite Vaš Sony Ericsson Hazel J20i mobilni telefon najkvalitetnijom dodatnom opremom i rezervnim delovima koji se mogu pronaći na našem tržištu. U našoj prodavnici po najpovoljnijim cenama možete izabrati sve što Vam je potrebno. Ako želite da zamenite postojeću bateriju Vašeg mobilnog telefona, u našoj ponudi ćete naći kvalitetne kompatibilne baterije koje su izrađene od ćelija visoke A klase. U ponudi imamo Handsfree slušalice, kvalitetne Flet kablove i USB data kablove za prenos podataka. Nudimo Vam kompatibilne maske za Vaš mobilni telefon, zaštitne folije za ekran i odgovarajuće LCD displeje.

Naša prodavnica ima širok asortiman najkvalitetnije dodatne opreme i rezervnih delova koji su kompatibilni za Vaš mobilni telefon.

Sony Ericsson Hazel J20i je poslovan mobilni telefon koji ima numeričku tastaturu, TFT ekran, 2G i 3G mrežu, ima slot za mikro SD karticu kojom možete uvećati memoriju do 16 GB.  Ovaj mobilni telefon ina Wi-Fi konekciju, bluetooth povezivanje, USB port i kameru od 5 MP. Ima i kameru namenjenu za video pozive. Ima Li-Po 1000 mAh bateriju.