0 Vaša Korpa je prazna

Samsung T110 Galaxy Tab 3 Lite 7.0

Naša prodavnica ima kvalitetan asortiman dodatne opreme i rezervnih delova za Vaš Samsung T110 Galaxy Tab 3 Lite 7.0. U našoj prodavnici izaberite sve proizvode uz garanciju po najpovoljnijim cenama na našem tržištu. Nudimo Vam auto i kućne punjače, baterije izrađene od ćelija visoke A klase, zaštitne folije za ekran od kojih u ponudi imamo Providne, Anti glare folije, Diamond folije i Shock absorption folije, USB data kablove za prenos podataka i futrole izrađene od strane poznatih svetskih proizvođača Teracell i Capdase. Imamo odgovarajuće LCD displeje kao i Touch screen ekrane koji su idealni da zamene oštećeni Touch screen Vašeg mobilnog telefona.

U okviru našeg servisa za mobilne telefone pružamo Vam stručnu i adekvatnu popravku Vašeg uređaja.

Samsung T110 Galaxy Tab 3 Lite 7.0 je model sa vrhunskim funkcijama i upečatljivim inovativnim dizajnom. Ima 8 GB interne memorije i slot za micro SD karticu sa kojom postiže memoriju i do 32 GB. Ima wi-fi, kameru od 2 MP, Android operativni sistem i li-lon 3600 mAh bateriju. 

Promocija
2508 RSD 2788 RSD Uštedićete: 279 RSD
+
Promocija
200 RSD 222 RSD Uštedićete: 022 RSD
+
Prozirna folija štiti ekran od grebanja i drugih spoljašnjih uticaja. Umanjuje reflektirajuci efekat. Izradena tacno po dimenzijama za Samsung Galaxy Tab 3...