0 Vaša Korpa je prazna

Samsung P3100 Galaxy Tab 2 7.0

Pronađite najkvalitetniju dodatnu opremu i rezervne delove koji će upotpuniti funkcije Vašeg telefona. U našoj prodavnici ćete na jednom mestu naći svu kompatibilnu opremu i delove po najpovoljnijim cenama. Kako biste mogli da dopunite bateriju onda kada Vam je to najpotrebnije, iz ponude izaberite auto i kućne punjače. U našoj ponudi ćete takođe naći kvalitetne kompatibilne baterije koje su izrađene od ćelija visoke A klase i dužeg su veka od ostalih baterija. U ponudi imamo Handsfree slušalice, kako biste nesmetano obavljali razgovore u toku vožnje koja je pritom udobna i sigurna. Nudimo odgovarajuće kvalitetne Flet kablove i USB data kablove za povezivanje mobilnog telefona sa računarom i za prenos podataka. Izaberite kožne futrole, plastične, plišane i silikonske futrole u boji. Futrole iz naše ponude izrađene su od strane poznatih svetskih proizvođača Teracell i Capdase. Pored toga, imamo kompatibilne maske za Vaš mobilni telefon, odgovarajuće Touch screen ekrane i LCD displeje ukoliko želite adekvatnu zamenu Vašeg originalnog ekrana.

Imamo servis mobilnih telefona gde vršimo profesionalnu popravku mobilnih telefona.

Samsung P3100 Galaxy Tab 2 7.0 je Android tablet koji ujedinjuje komunikaciju, multimedijalne sadržaje, i internet sadržaje. Poseduje 2G i 3G mrežu i Wi-Fi konkeciju, veliki Touch screen, i slot za mikro SD karticu kojom se memorija može uvećati do 32 GB. Ima kameru od 3.15 MP kojom možete fotografisati i snimiti sadržaje odličnog kvaliteta. Ima Li-lon 4000 mAh bateriju, podržava SMS, MMS, Email i poseduje Bluetooth i USB port.

Promocija
350 RSD 389 RSD Uštedićete: 039 RSD
+
Promocija
2557 RSD 2842 RSD Uštedićete: 285 RSD
+
Promocija
238 RSD 264 RSD Uštedićete: 026 RSD
+
Silikonska futrola Comicell - Samsung P3100 Galaxy Tab 2 7.0 siva (MS) (tzv. silikonska maska) za mobilni telefon je jedna od najkvalitetnijih zaštitnih...
Promocija
1818 RSD 2019 RSD Uštedićete: 201 RSD
+