0 Vaša Korpa je prazna

Oprema za mobilne telefone

Oprema za mobilne telefone. Zaronite u svet opreme za mobilne telefone i proširite svoje vidike. Iskoristite sve ono što je neko pametan izmislio. Sačuvajte svoj mobilni telefon, unapredite i poboljšajte njegove funkcije i performanse, opremajući ga proizvodima iz naše ponude. Pratite najnovija dostignuća iz sveta mobilne telefonije. Baterija više nije u punoj snazi? Futrola Vam se pohabala? PVC folija ne štiti najbolje, hoćete staklenu zaštitu? Potrebna Vam je dodatna (eksterna) baterija? Na jednom mestu, u našoj velikoj i raznovrsnoj ponudi, pronaći ćete sve ono što Vam je potrebno. Izaberite po svom ukusu , želji i potrebi.

Uživajte u potpunosti u svom mobilnom telefonu koristeći prateću opremu: futrole, folije, staklene zaštite, slušalice, punjače, maske, eksterne baterije, bluetooth, držači, ukrasi.

 Oprema za mobilne telefone – kod nas ćete pronaći i ono što niste tražili, a možda i niste znali da postoji na tržištu i da Vam treba. Da bi telefon izgledao i radio još bolje izaberite neke od proizvoda iz naše opreme za mobilne telefone.

Sve na jednom mestu – oprema za mobilni telefon: punjači, baterije, maske, futrole, zaštitne folije, slušalice-handsfree, USB data kablovi, power bank, nosači, držači, olovke, zvučnici.

 

Promocija
188 RSD 221 RSD Uštedićete: 033 RSD
+
Promocija
3156 RSD 3713 RSD Uštedićete: 557 RSD
+
Za upijanje dima prilikom lemljenja. Ovaj Smoke absorber je pre svega namenjen za efikasno i brzo otklanjanje stetnih i toksicnih gasova. Ventilator niske...
Promocija
4463 RSD 5250 RSD Uštedićete: 788 RSD
+
Promocija
5310 RSD 6247 RSD Uštedićete: 938 RSD
+
Promocija
1310 RSD 1542 RSD Uštedićete: 232 RSD
+