BlackBerry 9000 Bold

BlackBerry 9000 Bold je izmenio izgled Berry telefona zauvek. Najveća novina u ovom modelu je unikatno i intuitivno iskustvo korišćenja ovog telefona. Zadržana je QWERTY tastatura ali se sada možete konektovati preko Wi-Fi konekcije, pronađite svoj put uz GPS funkciju, fotografišite kamerom od 2 mega pixela i ne zaboravite da imate mogućnost proširenja memorije ukoliko ubacite mikro SD karticu.

Kod nas možete pronaći njabolji kvalitet dodatke opreme i delova kao i detalja za stilizaciju Vašeg uređaja. Budite spremni da uložite malo u Vaš uređaj i odmah ćete moći iskoristiti funkcije koje Vam taj telefon nudi. Mi smo u našoj ponudi za Vas izabrali isključivo kvalitetnu opremu koja služi svakom pojedinačnom telefonu.

Za vaš telefon izaberite masku i obnovite izgled svog telefona, uzmite futrolu za lep izgled kao i za zaštitu telefona, imamo u ponudi kožne futrole, tvrde futrole i silikonske futrole u boji. Imamo zaštitne folije za Vaš ekran, providne i anti glare folije. Imamo USB data kablove, razne vrste baterija, pronađite odgovarajuću za Vaše potrebe, zatim izaberite punjač. Mi imamo auto i kućne punjače, kao i držače za mobilni telefon.

U sklopu naše ponude imamo i Handsfree slušalice kako bi Vam ruke uvek bile slobodne dok nesmetano razgovarate. Kod nas ćete pronaći sve što Vam je potrebno za Vaš telefon.